Національна кулінарна спадщина України
На жаль, на нашому сайті розрахуватися за книжки картою «єПідтримка» тимчасово неможливо.
ЇЖА ИНКОГНИТО. Українська кухня як європейське культурне надбання.
Побутові традиції нашого народу – це невід'ємна частина української історії. Кілька років тому Центр культурних досліджень Міністерства культури України розробив детальну методику визначення елементів нематеріальної культурної спадщини. До її складу увійшли і кулінарні традиції українського народу.
Це видання є результатом багаторічної копіткої роботи авторів – дослідників українських культурних традицій, які займалися науковими пошуками їх витоків в безперервному процесі формування культурного коду нації і виявленням його унікальних рис в аспекті загальноєвропейської культури.Автори звернулися за консультаціями до відомого етнографа, фахівця Інституту народознавства Національної академії наук України Лідії Артюх. Які витвори кулінарного мистецтва України можна беззаперечно подавати в Світовий список нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО?
Виробник | Балтія Друк |
Жанр | культурологія |
Обкладинка | Тверда |
Кількість сторінок | 152 |
ISBN | 978-617-516-050-3 |
Основні характеристики | |
Виробник | Балтія Друк |
Жанр | Культурологія |
Мова видання | Український |
Рік видання | 2021 |
Вікове обмеження | 16+ |
Обкладинка | Тверда |
Тип паперу | Малювання |
ілюстрації | Кольорові |
Формат | 84x108/12 |
Розмір | 250x250x14 мм |
Кількість сторінок | 152 |
ISBN | 978-617-516-050-3 |
Виробник залишає за собою право вносити зміни в комплектацію, технічне і програмне забезпечення товару без попереднього повідомлення. Магазин не несе відповідальність за зміни, внесені виробником.
Ціна на товар до моменту фактичної передачі товару покупцеві може бути змінена продавцем в односторонньому порядку в залежності від показників, які обумовлюють ціну товару (в т.ч. собівартість товару, витрати продавця, зміна курсу валют по відношенню до гривні і т. д.).