Корисні статті, рекомендації щодо вибору товарів для покупців

Фільтр
Рубрики
Закрити
Характеристики iPhone 8: кілька фактівХарактеристики iPhone 8: кілька фактів
Найочікуваніша новинка серед мобільних пристроїв - звичайно ж Apple iPhone 8. Його хочуть скоріше побачити шанувальники бренду у всьому світі, будуючи припущення: чим же здивує виробник на цей раз.
Детальніше
Флагман 2017 року Xiaomi Mi 6 огляд: особливості та характкрістікі, фото, дизайнФлагман 2017 року Xiaomi Mi 6 огляд: особливості та характкрістікі, фото, дизайн
19 квітня 2017 року продаж надійшов черговий «вбивця айфонів» - китайський флагман Xiaomi Mi 6, і відразу ж побив рекорди популярності. Тільки в одному Китаї бажання купити смартфон, в перший день ...
Детальніше
Samsung представила нові флагмани Galaxy S8 і S8 +Samsung представила нові флагмани Galaxy S8 і S8 +
Ми постаралися розібратися в тому, чим дані моделі цікаві, і якими особливостями можуть підкорити широкого користувача в Україні. Як виглядають, що в плані інновацій, які можливості є.
Детальніше
Що краще: комп'ютер або ноутбук?Що краще: комп'ютер або ноутбук?
Практично кожна людина, незалежно від його роду діяльності, опинявся перед складним вибором: що ж краще вибрати - стаціонарний комп'ютер або компактний, легкий ноутбук.
Детальніше
Як вибрати телевізор?Як вибрати телевізор?
Вибрати свою ідеальну модель, ще й вкластися в бюджет досить складно. Але ми допоможемо з вибором.
Детальніше
Як вибрати смартфон?Як вибрати смартфон?
Смартфон - важливий помічник у житті сучасної людини. У наші дні досить складно обійтися без такого корисного гаджета, який поєднує в собі масу корисних функцій стаціонарного комп'ютера.
Детальніше
Apple iPhone 7 - попереду планети всієї!Apple iPhone 7 - попереду планети всієї!
Якщо хочете придбати дійсно якісний гаджет, що відрізняється практичністю, многозадачностью, оригінальним дизайном і можливістю підкреслити статус радимо саме iPhone 7.
Детальніше
Як вибрати планшет?Як вибрати планшет?
Погодьтеся, що сучасній людині досить важко обійтися без підручних гаджетів, що спрощують життя. Ідеальним помічником школяреві, студентові або бізнесмену стане планшет.
Детальніше