Флагман 2017 року Xiaomi Mi 6 огляд: особливості та характкрістікі, фото, дизайн

19 квітня 2017 року продаж надійшов черговий «вбивця айфонів» - китайський флагман Xiaomi Mi 6, і відразу ж побив рекорди популярності. Тільки в одному Китаї бажання купити смартфон, в перший день появи моделі, виявила більше 1 мільйона чоловік! Подібний ажіотаж має під собою міцні підвалини - у вигляді цілого ряду вигод, про що і варто поговорити.

image alt

Xiaomi Mi 6: характеристики і особливості

Робота даної моделі базується на топової 10-нм платформі Qualcomm Snapdragon 835, що, в нинішній час, є найпотужнішим мудрофоном на планеті (за версією AnTuTu). Цей перший смартфон компанії з стереодинаміками. Тут використана технологія - аналог тієї, що в Apple iPhone 7/7 Plus. Тобто правий динамік знаходиться на нижньому торці, а лівий динамік використовується як той, який призначений для розмов.

Xiaomi Mi 6 позбавлений 3.5 аудіо роз'єми, замість нього розробники встановили USB Type-C - більш сучасний варіант. Для кого-то це буде мінус, у вигляді неможливості підключення гарнітури класичним способом. Аргумент на користь такого рішення - розрахунок на «завтрашній день» - під цифровий звук нового покоління.

Смартфон Mi 6 відповідає міжнародним вимогам сертифікації в плані захисту від води. А нова технологія захисту очей дбайливо ставиться до призначеного для користувача зору при нічному освітленні. Модель - одна з перших моделей, що працюють під управлінням Android 7.1.1. В даному випадку, ОС носить назву - MIUI 8.2.

Перейдемо до комунікаційних можливостей Xiaomi Mi 6:

  • Пристрій підтримує останню версію WiFi - подвійну антену WiFi + MU MIMO, завдяки чому роздача Інтернет можлива для декількох користувачів одночасно.
  • Що стосується передачі даних по Bluetooth, то відстань передачі збільшене в 4 рази, швидкість з'єднання - в 2, дальність роботи тепер становить цілих 300 метрів.

image alt

В плані інновацій моделі Xiaomi Mi 6, то тут також є, що надати:

  1. В першу чергу, пристрій «навчилося» проводити платежі за допомогою відбитка пальців. Ідентифікуючи себе за даними біометрії, користувач може здійснювати платежі в Інтернеті. З платіжних систем сьогодні доступні Mi Pay, AliPay і WeChat. Безпосередньо перед здійсненням транзакції спливає віконце підтвердження, що набагато спрощує процес покупки. Замість захисних кодів, які приходять по SMS і вводяться вручну - тепер досить просто прикласти палець.
  2. Новинка отримала солідний, неповторний дизайн з преміум матеріалів - скла і сталі. Причому скло не звичайне, а 3D. По обидва боки «Mi-шка» відмінно обтічний. Зверху і знизу товсті рамки, на тильній панелі розташована подвійна камера. Трохи нижче - сенсорна кнопка. Екран Mi 6 - 5.15 дюймів, яскравість до 600 ніт, формат Full HD. Варіант оптимальний для роботи і перегляду контенту. При будь-яких умовах зовнішнього середовища.

image alt

Інші фішки

Крім інноваційного рішення по екрану і продуктивної чіпу, новинка пропонує акумулятор потужністю 3350 мАг, що забезпечить необмежені можливості навіть під час самої ресурсномісткої роботи. Наш представник також має в своєму «асортименті» подвійну дванадцяти піксельну камеру зі спалахом.

Оптичний стабілізатор «картинки», а також можливість знімати відео формату 4K. В портретному режимі є функція розмивання фону, як і в багатьох інших телефонах преміум-класу. Дуже деталізовано і чітко виходять знімки завдяки 2-кратному зуму.

Xiaomi Mi 6 став справжнім відкриттям цього року. Жоден інший смартфон не викликав стільки уваги, захоплення і суперечок. Як би там не було, ця модель дійсно здатна на багато що.

Xiaomi Mi 6: дата виходу

Старт продажів новинки Xiaomi Mi 6 в Україні очікується на травень поточного року. Природно, ціна пристрою, як і належить цьому бренду, цілком доступна - імовірно, базова версія буде коштувати близько 600 $. Преміум варіант (в керамічному корпусі золотого кольору), звичайно ж, трохи дорожче.

image alt