Що відомо про OnePlus Z?

Зміст:

OnePlus Z: дизайн і екран

Начинка

Камери

Дата виходу OnePlus Z і ціна

У липні компанія OnePlus представить новий смартфон середнього цінового діапазону - OnePlus Z, більш відомого з витоків під назвою OnePlus 8 Лайт.

image alt

OnePlus Z: дизайн і екран

Новинку виконають в корпусі зі скла і металу. Варіантів квітів буде чотири:

  • чорний,
  • синій,
  • білий,
  • лімітований.

Інсайдерська інформація свідчить, що гаджет оснастять 6,55-дюймовим OLED-екраном з 90-герцовой частотою оновлення. Причому таку ж частоту підтримує флагманський OnePlus 8 Pro.

image alt

Начинка

Працювати смартфон буде під управлінням процесора Qualcomm Snapdragon 765. На борту 6 Гб оперативної пам'яті і 128 Гб вбудованої, про можливість встановити карту пам'яті не повідомляється.

Об'єм акумулятора складе 4 300 мАг, буде швидка 30-ватна зарядка з швидким блоком живлення в комплекті. Базуватися пристрій буде на фірмовій OxygenOS 10, яку встановлять поверх Android 10.

image alt

Камери

Відомо, що пристрій оснастять камерою з основним модулем 48 Мп, на додаток встановлять 16-мегапіксельний об'єктив. Деякі джерела припускають, що основна камера буде потрійний з ще одним 12-мегапіксельним об'єктивом. Ще потрібно і лазерний автофокус, тому якість фото повинно бути на висоті. Фронтальну 16-мегапіксельну камеру розмістять в отворі по центру верхньої частини екрану.

В цілому повинен вийде хороший среднебюджетной камерофон з просунутим екраном і непоганим процесором.

image alt

Дата виходу OnePlus Z і ціна

Імовірно, презентація смартфона відбудеться 2 липня в Індії на заході, присвяченому анонсу ВанПлас TV на індійському ринку.

За попередньою інформацією, вартість OnePlus Z складе 330 доларів, а це вдвічі дешевше базового OnePlus 8, що працює на Snapdragon 865. Він продається за 699 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огляд OnePlus 8 Prо