Що подарувати на 14 лютого?

День закоханих не за горами! А це означає, що прийшов час вибирати презент своїй другій половинці. Ще не знаєте, що подарувати, але дуже хочеться порадувати близьку людину? Хочете здивувати чимось особливим? Нелегко вгадати, але новому високотехнологічному гаджету він зрадіє точно.

Сьогодні можна знайти доступні аксесуари для iPhone і Android-смартфонів із середньою ціною в дві тисячі гривень, але є і більш цікаві варіанти. Інтернет-магазин «Цифра» пропонує корисні подарунки на 14 лютого, купити які можна на сайті магазину.

image alt

Подарунок на 14 лютого дівчині

День святого Валентина буквально просочений теплом, любов'ю і ніжністю. І в цей день кожен хоче по-справжньому здивувати свою другу половинку. Широкий асортимент гаджетів та електроніки дозволить вибрати те, що вам потрібно. Так, якщо ви шукайте презент дівчині, то варто спиратися на її переваги і бажання. Можливо, вона вам натякала на те, що хоче новий телефон або планшет.

Але універсальними подарунками будуть:

image alt

Багато будуть раді фотоапарату чи селф-палиці, а ті, хто любить читати, віддадуть перевагу електронну книгу.

А якщо ви вже давно живете разом, і ваша обраниця мріє про мультиварці або кухонному комбайні, тоді сміливо купуйте. Адже з таким подарунком, вона буде частіше радувати вас смачною вечерею.

Подарунок на День святого Валентина хлопцеві

Подарунок хлопцеві на 14 лютого може бути пов'язаний з його роботою або стане в нагоді для особистих цілей. Наприклад, це можуть бути смарт-годинник, електробритва, розумна ручка, новий планшет, портативний зарядний пристрій або інша електронна техніка. Якщо ви любите разом відпочивати на природі, то можна придбати Bluetooth-колонку, яка стане приємним доповненням до ненудно дозвіллю.

image alt

Улюблений чоловік любить займатися спортом або тільки планує піти в спортзал? Тоді придбайте для нього фітнес-трекер, за допомогою якого буде зручно стежити за результатами і досягненнями. Якщо у вашого коханого є автомобіль, то можна купити йому в подарунок на 14 лютого GPS-навігатор або автопарковщік.

image alt

Універсальним подарунком для будь-якого чоловіка стане:

image alt

Крім представлених гаджетів, на сайті інтернет-магазину y.ua ви зможете придбати за доступною і вигідною ціною будь-який товар. Знижки та розпродажі в Києві і по всій Україні - відмінний привід купити те, що ви задумали. Зробіть свято всіх закоханих 2018 року незабутнім!