iPhone 8: фото, дата виходу, ціна в Україні

Вихід Айфон 8 - одне з найяскравіших подій 2017 світі сучасної електроніки. Адже справжні цінителі якісної техніки Аpple знають, що досконалість не має меж, а значить, очікування будуть повністю виправдані. Чим же порадує своїх вірних користувачів смартфон iPhone 8, дата виходу якого імовірно заявлена на вересень цього року?

Як і очікувалося, він буде відрізнятися:

  • 5,2-дюймовий дисплеєм;

  • Відсутністю рамок;

  • Наявністю екрану зі сканером відбитків пальців 3D Touch;

  • Унікальною камерою з широкими можливостями якісної зйомки;

  • Збільшенням оперативної пам'яті до 4 ГБ.

image alt

Для порівняння: iPhone 7 має дисплей 4,7 дюймів, що в рази менше, ніж в новій версії. Також значно відрізняються і параметри новинки: так Айфон 8 буде мати наступні габарити: 149,5 х 72,5 х 8,6 мм, і це включає модуль камери; «Сімка» ж задовольняється такими розмірами: 138,3 x 67,1 x 7,1 мм. Дана характеристика по-своєму унікальна, так як при більших габаритах новий пристрій відрізняється компактністю, а це - додаткова зручність в користуванні.

Крім цього, на відміну від свого попередника, «вісімка» буде більш продуктивною і потужною, що безпосередньо залежить від наявності вдосконаленого процесора, сила якого в рази перевершує смартфон попередньої серії. Це ж дає можливість в два рази збільшити оперативну пам'ять, тим самим значно підвищивши продуктивність роботи даної моделі.

Так Apple ще глибше занурюється в додаткову реальність. І це не проста гра, а високі технології, що дозволяють розширити горизонти продуктивності і якості, підвищивши їх рівень. А очевидним помічником у цьому стане вже відомий набір інструментів ARKit.

Також iPhone 8 буде оснащений лазерним 3D-сенсором, який забезпечить камері краще розуміння всіх аспектів навколишнього простору. Таким чином, програмне забезпечення зможе відображати свій контент більш ефективно.

Ніхто навіть не здогадується, як буде виглядати Айфон 8, фото і відео ретельно приховані від очей цінителів. Але вже стали відомими факти, які дуже порадують. Зокрема це стосується операційної системи iOS 11, яка розроблялася спеціально для даної серії смартфонів.

Думки про дизайн нового iPhone не дають спокою. Швидше за все, гаджет буде мати безрамковий дисплей, який цілком може бути заокругленим. По-новому заблищить і захисне скло. Воно стане більш тонким і майже невідчутним. Кнопка Home можливо змінить своє звичне місце або зовсім зникне.

Одним з головних нововведень iOS 11 в Apple iPhone 8 стане функція «drag and drop», яка дозволить швидко і легко переміщати контент між додатками, що ще в кілька разів прискорить роботу пристрою.

image alt

Ціна і якість iPhone 8

Факт, який може швидше засмутити сучасного цінителя Айфон 8 - ціна. Але це цілком передбачувана новина, адже все найкраще має свою особливу значимість. Саме тому всі справжні цінителі якості так чекають виходу Apple iPhone 8. Можливість купити його з'явиться у фанатів вже цієї осені. До слова, презентація девайса за традицією відбудеться в вересні.

Скільки буде коштувати новинка, ніхто точно не знає, але спираючись на цінову політику попередніх моделей, можна сказати, що бюджетної вартість восьмого Айфона точно не назвеш. Але це цілком логічно, адже технології та дизайн стануть більш досконалими, а значить, вимагають додаткових витрат. І цей факт можна вважати виправданням високої вартості Apple iPhone 8. Хтось може сказати, що телефон не варто своїх грошей, але ціну iPhone 8 визначає високу якість виробу і кришталева репутація виробника.

Приємні зміни торкнуться і роботи камери Айфон 8. Крім основної фронтальної оптики, гаджет буде оснащений спеціальним 3D-модулем розпізнавання осіб, а це незмінно поліпшить якість зйомки, зробивши її більш реальною і яскравою.

Важливою може стати і та новина, що новий iPhone 8 буде по справжньому водонепроникним. Мається на увазі вищий ступінь вологозахисту - IP68. Крім цього, оновлений стандарт повністю виключає будь-пилова засмічення гаджета, і дозволяє йому занурюватися з ним на метрову глибину.

Ці факти малюють нам приблизний образ зовнішнього вигляду Айфона 8, дата виходу якого в Україні обіцяє стати справжньою подією цього року. Придбати смартфон можна в нашому Apple Store.