Які смартфони Xiaomi отримають Android 11 в самий найближчий час

Зміст:

Які смартфони вже отримали Android 11?

Що нового в Андроїд 11?

Компанія Google вже представила бета-версію Android 11, а значить до повноцінного офіційного релізу нової операційної системи залишилося зовсім небагато. Які смартфони Xiaomi оновляться до Android 11 першими?

image alt

Представники корпорації Сяомей підтвердили чутки про те, що незабаром бета-версію Android 11 можна буде побачити на трьох флагмани компанії. Про це повідомили на міжнародних сторінках компанії MIUI і POCOGlobal в Twitter. Саме там Сяомей часто ділиться анонсами.

Андроїд 11 Бета 1 в першу чергу з'явиться на флагмани:

Потім нова операційна система з'явиться і на інших смартфонах бренду - Xiaomi Mi 9, Mi 8, Redmi K30 Pro. У мережу потрапила інформація від розробників оболонки MIUI з офіційним переліком з 32 моделей смартфонів, який незабаром отримають MIUI 12 і Андроїд 11.

image alt

Які смартфони вже отримали Android 11?

Бета-версію Android 11 можна встановити на Google Pixel, на OnePlus 8 і 8 Pro. Про готовність до запуску бета-версії також розповіли в Oppo, першими новий Андроїд отримають флагманські моделі Find X2 і Find X2 Pro.

image alt

Що нового в Андроїд 11?

Ключові нововведення в операційній системі можна згрупувати в 4 категорії:

  • «Люди»,
  • «Управління»,
  • «Безпека»,
  • «Зручність для розробників».

З'явилася нова функція чатів Bubbles - тепер можна листуватися, не перемикаючись між мессенджерами і не закривати поточні завдання. Повідомлення з усіх месенджерів об'єднані в один чат. Також користувачам пропонуються автопідказки тексту і емодзі на клавіатурі Gboard. Частина поліпшень торкнулася спрощеного управління мультимедіа і технікою.

image alt

Також з'явилося більше вимог до програм з підозрілою репутацією. У новому Андроїд ще маса нових оновлень, про які ми дізнаємося і розповімо трохи пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про OnePlus Z?